• learn more
  • learn more
  • learn more
  • learn more

Crystallize - Allround design

Crystallize is een ontwerpbureau. Wij ontwerpen alles dat te maken heeft met de huisstijl van uw onderneming en de marketing en verkoop van uw product of dienst. Uw ambities en doelstellingen staan daarbij centraal.

Waarschijnlijk heeft u talloze ideeƫn om uw kansen op de markt te verbeteren. Uiting geven aan die ideeƫn is onze specialiteit. Crystallize vergroot de effectiviteit van uw marketing- en verkoopafdeling door alle zichtbare uitingen van uw onderneming af te stemmen op uw visie. Esthetisch Ʃn functioneel!

Creative helpdesk

Herkenbaarheid van uw merk draagt in belangrijke mate bij aan het onderscheidende vermogen van uw onderneming. Door onze doelgerichte ontwerpbenadering staan wij garant voor de vormgeving van een consistente merk-identiteit die de relatie met uw klanten zal versterken.

De mogelijkheden zijn eindeloos.
Logo, huisstijl, visitekaartje, briefpapier, brochure, posters, advertenties, website, mailings, presentatiedisplays en beursstand. Kortom: Een authentieke huisstijl met duidelijke, aantrekkelijke communicatie- en verkoopmiddelen. Crystallize levert steevast een creatief antwoord waarmee u uw klanten zult verrassen.

Het recept

Ontwerpen is als koken. De combinatie van ingrediënten, specerijen en kruiden bepalen de smaak van het gerecht.

Uw visie, eisen en wensen vormen de ingrediënten waaraan wij - als "chef-kok" - smaak, beleving en emotie toevoegen. Dus u bepaalt het doel en wij regelen, op creatieve wijze, de rest.

Aanpak


Bekijk onze promotievideo, lees alles over ons proces en download de 'Crystallize briefingtool'.

Portfolio - Allround design


Bekijk onze menukaart en laat u, aan de hand van deze uitgebreide 'show cases', inspireren!

Portfolio - Creative helpdesk


Bekijk het overzicht van onze meest recente ontwerpen.

 
© Crystallize 2017   |   Gevers Deynootstraat 112   |   2586 HW DEN HAAG   |   +31 (0)70 427 8805   |   info@crystallize.nl