Sand meubelprogramma

In opdracht van: Rohde - Grahl

Het nieuwe werken heeft vorm gekregen

ROHDE & GRAHL is gespecialiseerd in het inrichten van inspirerende werk- en leeromgevingen. Een goede werkplek is meer dan de optelsom van een tafel en een stoel. Met de overtuiging dat de inrichting van een kantoor bepalend is voor de bedrijfsprocessen, de motivatie van medewerkers, de ondersteuning van identiteit en bijvoorbeeld de aansluiting bij Het "taakgericht werken". Een inrichting van ROHDE & GRAHL heeft daardoor veel meer te bieden dan alleen de noodzakelijke functionaliteit.

Het assortiment producten dat specifiek toegesneden is op taakgericht werken is daarom bijzonder divers. Drie specifiek voor taakgericht werken ontwikkelde meubellijnen kunnen eindeloos onderling gecombineerd worden. Hierdoor ontstaan unieke meubelen die tezamen een volledige oplossing voor het moderne kantoor bieden.

Het assortiment bestaat uit het Suna opbergsysteem, het Arena tafelsysteem en het Silex akoestische scheidingswandsysteem. Deze drie systemen hebben elk een eigen identiteit die, gecombineerd met elkaar voor verrassende en unieke functionaliteit en esthetiek zorgt. Als je kan combineren is kiezen natuurlijk niet nodig.

Aanpak


Bekijk onze promotievideo, lees alles over ons proces en download de 'Crystallize briefingtool'.

Portfolio - Allround design


Bekijk onze menukaart en laat u, aan de hand van deze uitgebreide 'show cases', inspireren!

Portfolio - Creative helpdesk


Bekijk het overzicht van onze meest recente ontwerpen.

 
© Crystallize 2017   |   Gevers Deynootstraat 112   |   2586 HW DEN HAAG   |   +31 (0)70 427 8805   |   info@crystallize.nl