Relatiegeschenk

In opdracht van: Holland Moves

In samenwerking met het NOC-NSF heeft het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) zich de taak gesteld om de Olympische Spelen van 2028 naar Nederland te halen (een eeuw na de olympiade in Amsterdam). Om dit mogelijk te maken hebben het NOC-NSF, het NBTC en de vijf grootste steden van Nederland zich verenigd in "Holland Moves". Met vereende kracht presenteren zij Nederland als aantrekkelijk sportland.

Holland Moves presenteerde zich tijdens het SportAccord-congres in Londen, dat wereldwijd de aandacht trok van grote en kleine sportbonden. De sportbonden werden van harte uitgenodigd de internationale sportevenementen in Nederland te organiseren. Om die boodschap kracht bij te zetten benaderde Holland Moves Crystallize om een relatiegeschenk te bedenken.

Crystallize ontwikkelde en realiseerde een oplossing waarin een schare aan eisen en wensen samenkomt in een nuchter, elegant geschenk. Een ambachtelijke lekkernij van chocolade, vermomd als een gouden, zilveren en bronzen medaille, verpakt in een eenvoudig te vervoeren, slanke doos.

Aanpak


Bekijk onze promotievideo, lees alles over ons proces en download de 'Crystallize briefingtool'.

Portfolio - Allround design


Bekijk onze menukaart en laat u, aan de hand van deze uitgebreide 'show cases', inspireren!

Portfolio - Creative helpdesk


Bekijk het overzicht van onze meest recente ontwerpen.

 
© Crystallize 2017   |   Gevers Deynootstraat 112   |   2586 HW DEN HAAG   |   +31 (0)70 427 8805   |   info@crystallize.nl