show case - XD Design

Beursstands, presentatiedisplays en 'shelf branding'

XD Design

Xindao is ontwikkelaar, producent en verkoper van diverse B2B relatiegeschenken. Ze bedient verschillende marktsegmenten, waardoor voor elk budget een leuk cadeau gevonden kan worden.
Omdat de positionering van de high-end productenlijn (De XD Design collection) een meer zelfstandig karakter krijgt, ontstond de behoefte om de producten een eigen plek op de beurs te geven. De helden van de collectie verdienen hun eigen podium!
Crystallize ontwierp een beursstand waarin een schare aan oplossingen tot uitdrukking komt. Met de verschillende elementen kunnen verschillende 'sateliet stands' en 'retail hot-spots' gecreeerd worden. Om het geheel compleet te maken ontwierpen we ook de nieuwe 'shelf-branding', waarmee de producten in de schappen in het decor van XD Design blijven staan.


De stand

De herpositionering van het merk XD Design zorgt ervoor dat de producten die door Xindao op de markt worden gebracht meer een eigen identiteit krijgen. Zonder de 'roots' te verloochenen ontwierp Crystallize een serie elementen waarmee de producten kunnen worden gepresenteerd in een omgeving die de helden - de door Xindao zelf ontworpen en ontwikkelde producten - verheft. Een schaalbaar ontwerp waarmee zowel de grote stand (12 x 12 meter) als een compacte 'hot-spot' kan worden ingericht.


Wand elementen

De wanden zijn geheel in stijl ontworpen en dienen meerdere doelen. Uiteraard fungeren ze effectief als scheidingswand. Tevens zijn ze, door verschillende modulaire elementen geschikt voor de presentatie van producten. Door de specifieke constructie kunnen de wanden vrijstaand worden gebruikt.


Presentatiedisplays

Op de stand worden veel verschillende producten gepresenteerd. Om eenheid te creeeren hebben we presentatiedisplays ontworpen die zowel in de materiaalkeuze als de vormgeving nauw aansluit bij de merkidentiteit van XD Design. Omdat de stand wordt opgeslagen als hij niet wordt gebruikt, is het van belang om comapcte opslag mogelijkheden te hebben. De displays zijn zo vervaardigd dat ze op eenvoudige wijze kunnen worden ingeklapt.


'shelf-branding'

Wereldwijd staan de producten van XD Design in showrooms en winkels. Om de merkidentiteit eenduidig te houden biedt XD Design een tweetal displays aan die bij de producten geplaatst worden. Uiteraard is ook hier veel aandacht besteed aan de merkbeleving.


Het resultaat

Aanpak


Bekijk onze promotievideo, lees alles over ons proces en download de 'Crystallize briefingtool'.

Portfolio - Allround design


Bekijk onze menukaart en laat u, aan de hand van deze uitgebreide 'show cases', inspireren!

Portfolio - Creative helpdesk


Bekijk het overzicht van onze meest recente ontwerpen.

 
© Crystallize 2017   |   Gevers Deynootstraat 112   |   2586 HW DEN HAAG   |   +31 (0)70 427 8805   |   info@crystallize.nl